när man öppnar ögonen bara för att se slutet..

Jag har bestämt mig för att glömma dig,

Vill du något annat får du säga det,
Nu, innan det är för sent


Jag tänker glömma hur din hand känns
Jag tänker glömma hur magen pirrar när jag ser dig
Jag tänker glömma dina ögon, som fick mig att drunkna
Jag tänker glömma allt du nånsin sagt och gjort
Jag tänker glömma de kvällar jag stannade uppe bara för din skull
Jag tänker glömma allt jag velat och trott
Jag tänker glömma att jag faktiskt älskar dig


Nog hände det något igår, det kan jag väl hålla med om. Det kom oväntat och det blev inte som jag ville.

Konstigt nog kändes det helt som vanligt när jag gick ut i korridoren imorse.

tonight is The Night..

Idag är en speciell dag på flera sätt. Det kände jag på mig redan imorse, när jag klev ut ur mitt rum för att gå på toa. Det kändes nytt på något vis, som om något hade hänt eller ska hända.
Och vad jag vet har inget hänt, så då betyder det att något ska hända.

Dessutom har jag gjort en sak idag som jag aldrig gjort förut. Åkt skidor i både -4 och +20 grader. Jag menar, hur många har gjort det?! Det var ganska många som gjorde det idag iaf. Och jag var en av dem.
Bore-loppet kallades det, och jag är stor numera och tävlade i D17-20. Även fast jag bara är 16 än så länge... Så jag tävlade mot folk som var betydligt äldre.
Och loppet gick jättebra, jag kunde åka fort utan att ta i särskilt mycket, och trots att jag hade snittpuls över 190, så var jag inte trött när jag kom imål. 3 varv på banan som gick 1,3 km i tunneln och 700 m ute på coldtrack. (Men det var inte särskilt cold ute...)

Det gick jättebra - jag kom inte sist :) Så jag är nöjd som fan!

Och ikväll är det RÖJ på elev som gäller. Shit va vi ska ha kuuuuul. Och imorgon är det sovmorgon, så då kan vi lägga oss när vi vill ungefär - underbart :) Det är så mysigt på elev på helgerna, för det är inte så många som är här då. :) Just nu är vi 11 st tror jag, och alla är längdåkare/skidskyttar ;D Så jävla gött :)

Men innan det är dags för rööööj, så ska jag:
 * diska frukost + lunch-tallrikar och bestick
 * hänga in kläder i torkskåpet
 * plocka undan alla grejer som ligger framme på mitt rum
 * tvätta
 * dammsuga
 * baka choklaaaadkaka :)

nothing's gonna stop me now..

NOLLNING ;O ^^ Som faan asså!  Mossrugby 20min x2, ettorna mot resten. Jag trooooor att ettorna förlorade målmässigt....... Och jag troooooor att ettorna var blötast efteråt också.... Jag vart iaf skitblöt! Kläderna ligger i tvättstugan och ska bli tvättade om 18 minuter. (Då är tvättmaskinen klar)
Och mina skor är next på tur att bli tvättade, efter Hovfjäll och detta så ser de inte aaaalls nya ut, även fast de är köpa i augusti!

Jaa, jag tyckte nog att nollningen var förnedrande.
Jaa, alla vart blöta / nollade.
JAA, det vart långtråkigt.

Alltså; det var äckligt första gången man blev nerbrottad i mossan. Vattnet var kallt och det var jätteäckligt att kläderna vart skitiga.
Men femte, sjätte gången var ju vattet inte kallt längre, och man var van att vara smutsig och blöt och äcklig. Så ja, det vart långtråkigt efter ett tag.
Hellre lite utfrågning & annat förnedrande. Det här var kul ett tag, sedan började man frysa och det var inte roligt längre...

Och ont i handleden fick jag också ;o   När jag spjärnade emot när någon äldre låg över mig och skulle trycka ner mig i myren.

Så ifall jag inte kommer till start på lördag så beror det på någon av följande anledningar:
 * Jag är förkyld p.g.a nerkyld av myrvatten
 * Jag har urinvägsinfektion p.g.a. myrvatten på fel ställe
 * Jag har stukat handleden

Yes, I do love you.

Tack och bock,  11 minuter kvar till tvättning :) Ska se om A och V vill ha något tvättat innan jag går ner och upptäcker att någon snott mitt tvättmedel (antagligen)...