Förmiddagsträning

I och med att jag försöker mig på en liten återhämtningsvecka den här veckan så drog jag ihop dagens träning till ett pass. 


Alltså, känslan när jag klev ur duschen kvart i två och kunde ta ur linserna för att jag var klar med dagens träning, den känslan var obeskrivlig. Mina ögon var väldigt tacksamma (tror de känner av pollen för de har inte mått superbra de senaste dagarna) och mentalt blev det så tydligt att resten av dagen skulle vara VILA. 

Så, dagens pass var ett crosspass med komb. Började med att staka ner till Hemus (med skateutrustning). Pappa servade idag igen och mötte upp där nere med mitt gevär. Under skate-delen av mitt pass hade jag även sällskap av Orsa-kompaniet (hehe) vilket var väldigt trevligt. Mitt blott andra skyttepass med sällskap (matchning) i år men klarade det utmärkt. Snabbt skytte och 55/60 träff. 

Sa jag förresten att jag hade 1,42 i skjuttid igår? Trots att jag kände mig passiv till första skott i typ alla skjutningar (18 sek i båda liggskjutningarna och 13 sek i stå, så ja, lite passiv), är verkligen sjukt nöjd med den skjuttiden. Känner verkligen att jag kan kapa lite tid till första skott och då är det nästan världsklass ju. Och inte att jag tummar på träffsäkerheten heller. Ett väldigt positivt besked från gårdagen!

Efter 12 kombserier rullade vi mot mina hemtrakter där jag fick visa brudarna lite nya vägar. Jag åkte sedan hem och bytte till klassisk utrustning. Var riktigt trött redan här (efter knappt 3 timmar) men ordnade upp det med en snickers (original). Klassade sedan Nusnäsvägen. På planen stod 5 timmar, men sen i lördags är det ju okej med minustid. Ville över 4 timmar åtminstone och där kändes det ändå som att jag skulle klara en timme till (efter en väldig berg- och dalbana post snickers) MEN så kom regnet. Och det var inte nådigt heller. Från första regndroppen träffade mig hann jag knappt dra ner shortsen (som jag dragit upp för brännans skull) innan jag var helt genomblöt. Helt sjukt hur snabbt det gick. Jag var verkligen inte klädd för det och kände att jag hade två alternativ. Antingen åka hem och byta till torra, varma kläder och fortsätta passet. Eller bara åka hem. 

Jag valde det andra alternativet och stannade på 4,18 idag. Med lite överskott så att säga. 

Kommentera här: