Liatoppen

Det är verkligen härligt att vara tillbaka här. Har sett många platser som jag så väl känner igen. Vissa har suttit lite längre in än andra. Tex så hade jag glömt bort vart vi startade för 7 år sedan, men när jag såg kartan så mindes jag! Men har klara minnen av värmestugan och delar av banan. Det är otroligt fint här. En lång serpentinväg går från Ål upp till Liatoppen som ligger på ca 950 möh. Ål däremot ligger på bara knappt 500. Vi har det väldigt fint runt boendet också, det ligger precis vid vattnet och vi har panoramafönster ut mot ån. 


Idag har jag varit på stadion och tränat. Drog ju många paralleller till Piteå igår och kan delvis göra det idag igen. Det gick inte jättebra på upptakten men känslan är ändå att formen är bra. Ungefär lika som Piteå. Men lite bättre idag. Bra känsla i skyttet men inte så bra resultat. Som i Piteå. Men idag var det bara två dåliga serier, de andra serierna hade jag 90% träff på. 84% träff totalt. Inte dåligt egentligen. I Piteå lyckades jag ju vända på den steken över en natt. 

Jag ser fortsatt väldigt mycket fram emot morgondagen! På programmet imorgon står sprint. Sen är det masstart på söndag. Blir fantastiskt kul! 

Via den här sidan ska det finnas länk till liveresultat:

Liatoppen.com

Ja, det gick tydligen att lägga in länkar även när man bloggar från mobilen... Tror annars att det är eqtiming.no som tillhandahåller liveresultaten, om länken ovan inte skulle funka imorgon. 

Kommentera här: