Vila!!!

När jag kollade min träningsredovisning igår kväll så kände jag mig så nöjd. Kanske inte med de fyra sjukveckor som tydligt kan utläsas, men jag kände mig otroligt nöjd med min träningshöst.

Och jag kände mig SÅ VÄRD de 3,5 vilodagar som nu väntar. Jag har alltid en ambition om att var fjärde vecka ha en lugn vecka. Men det blir sällan att jag vilar så mycket som jag ska göra nu. Jag känner mig sällan så värd att vila som jag gör nu. Eller så har jag inte lika stort behov av att vila som jag har nu. Eller så tappar jag enormt med timmar av så många vilodagar. Ja, det var i alla fall längesen jag hade så mycket vila som jag ska ha nu och det är efterlängtat. Välbehövligt. Och jag är så värd det!

Firade med en otroligt god kycklinglasagne igår. Den blev inte helt perfekt men smaken var underbar. Helt klart en ny favorit! Ska bara se till att få alla lasagneplattor mjuka...

Och i morse blev det lyxfrukost med mangosmoothie innan vi packade i bilen och rullade söderut. Vi befinner oss nu i Dalarna men med en bit kvar till Mora.

Blir bra att spendera mina vilodagar i Mora. Jag har mycket inplanerat och en lång att-göra-lista. Men ska försöka få allt gjort så fort som möjligt så jag kan vrålvila på tisdag. Och sen ska jag äntligen få åka skidor på onsdag.

Finns mycket att längta till men jag försöker njuta av nuet. För det finns mycket bra här och nu också. Kvalitetstid med min familj. Underbart.

Kommentera här: