31 augusti

Idag firar mina älskade föräldrar deras 20:e bröllopsdag! Stort grattis på er dag, mami och papi. Jag är så tacksam för att jag har fått just er som föräldrar och skulle inte ha valt några andra ens om jag fått chansen. Ni är allt jag behöver och har behövt i mitt liv. Jag är så tacksam för allt ni har gett mig, från mina bröder till mitt gevär och allt där emellan. 
 
 
Min familj betyder allt för mig och jag uppskattar er mer och mer för varje år. Jag tänker på de fina dagar vi fick i juni när alla fem var hemma samtidigt. Det händer tyvärr inte så ofta nuförtiden men jag försöker njuta varje gång det sker. Jag älskar er så otroligt mycket, mamma, pappa, Erik och Daniel. Ni är bäst!
 
 
Jag har ett väldigt tydligt minne från min barndom och det är mamma och pappas bröllopsdag. Vi brukade alltid äta på Kinarestaurangen i Mora då. Pappa jobbade mycket i Stockholm under den här tiden men han ringde alltid och beställde efterrätt åt oss de gånger han inte kunde äta med oss på 31 augusti. Då beställde han friterad banan med glass.
 
Jag har varit sugen på att göra det här receptet väldigt länge och kom på att det kunde ju vara perfekt att göra på lördag förmiddag i Luleå och skicka med pappa hem som bröllopsgåva till mamma och pappa. Sagt och gjort. Inhandlade ingredienser och engångspajform i fredags och gjorde en bananpaj som skulle smaka som friterade bananer. Och det gjorde den! Fick ju lov att provsmaka (och försöka fotografera) en bit själv. Lyckades sådär med fotograferingen så överlät det sedan till min proffsstylist (mamma) som lyckades mycket bättre. 
 
31 augusti-friterade bananer a la A.Wikström. Till världens bästa föräldrar. Ha en underbar bröllopsdag och tack för allt. Hjärta. 

Kommentera här: