>Snart hemma

I Sverige är vädret inte lika bra som det var i Finland. Vi hade väldigt fint väder där faktiskt. Sol i flera dagar, lite kallt första dagarna men oftast väldig skön temperatur!
Det är i och för sig sol även i Sverige men ännu har jag inte sett någon snö (?!?!?!). Det är plusgrader och snön har smält bort. 6 mil till Torsby nu så snart måste snön komma!
Annars åker jag till Vasaloppsstaden Mora på torsdag och där har de snö i alla fall!!!

Solen värmer upp inne i bilen rätt rejält. Jag svettas typ. Ska springa lite när jag kommer hem och ta en dusch efter. Bra det.

Köpte en Chanel-parfym igår. Det kändes otroligt sofistikerat. Kände mig som en riktigt kvinna, typ ur en amerikansk film eller tv-serie!
Den luktar gott och jag tror att pengarna på mitt kort är snart slut. Men jag kommer inte in på internetbanken så jag vet inte.

Imorgon ska jag köpa balklänning i Degerfors. Därför ska jag sätta över pengar från mitt feta sparkonto till mitt tomma kort. Har bara handlat mat sen min julklapp till mig själv i december så det finns rätt mycket till övers där. Därför kände jag mig värd en parfym när jag ändå gick förbi en taxfree-butik!
Degerfors ja. En liten by nånstans i närheten av Karlskoga med massa klänningar. Roadtrip med världens bästa roadtrip-vän. En bra skiva och riktigt bra skvaller. Vilken bra dag jag ska ha imorgon!

Annars så återvänder min motivation mer och mer. Längtar efter att få träna. Vill dock fortfarande inte åka till Piteå. Men jag är taggad på junior-NM nästa helg. Tycker helt plötsligt att det är för lite tävlingar kvar. För tre dagar sen var det för mycket tävlingar kvar, haha.
Längtar till sommarträningen. Det är bra. För det kommer bli hård träning. Och då måste man va motiverad. Och det ska bli kul!
Men nu är det fokus på Stryn, Finnskoga och Sollefteå. 6 tävlingar. Varannan helg. Alldeles lagom. Hinner träna mellan. Hinner hitta formen till SM. Hinner lära mig att träffa i stå.

Jag har namnsdag idag. Grattis mig!
Imorgon är det skottdagen. Då får kvinnor fria. Va trevligt!

Kommentera här: