>PLANT (y)

Vi har i alla fall fin utsikt från hygget :)

Ännu en dag med plant. Var borta 5,5 timme både igår och idag. Igår gick tiden långsamt men plantlådorna fort, idag var det tvärtom och det blev bara drygt 1000-lappen i plånboken, höhö. (Det är lite med 1000 plant alltså..!) Men ja, det är värt i alla fall!
Idag har det dessutom varit fint väder, sol men inte för varmt, så jag har fått mig en vacker bondbränna på armarna, mysigt. Upptäckte även en rand efter cykelbyxorna, det var mer nice för den är på ett lite diskretare ställe!

Hade myskväll hemma igår med Monie, Emmsan och SATC-brudarna. Ikväll blir det också mys med samma brudar + några till tror och hoppas jag (?!) men denna gång på bioduken. Har stora förväntningar på nya filmen, och alla säger den är grym så vi hoppas på det!
Glädjetårar konstant i 2 timmar och 12 minuter igår i alla fall, helt sick! :p

Nej,  nu ska jag ta tag i det plugg jag har kvar. Det är en del som ska tryckas in på två veckor nu, men har det värsta gjort i och med kemin och matten. "Bara" 6 språkprov och en biologi-hemtenta som är kvar nu! Och har knappt börjat plugga tyska än, så jag lär sätta igång med det. Fast...spanskan är ju lite viktigare. Hade varit sååå skönt med ett MVG där! Jag kan känna att det är nära, men kommer jag klara det??? Biologin är inte heller så viktig, men lär göra ett seriöst försök i alla fall!
1 v.:

skriven

SATC 2 va grym! :D

Kommentera här: