when passion's a prison, you can't break free..

maybe i don't want to break free, just want it all to come to an end . the end is close - come to me fast please.   <3 (?)

Ich bin hungrisch. (Nej- jag läser inte tyska. Men jag äger på det ändå! (?) Satsar på att lära mig lite mer än två meningar tills jag får Pichler som tränare :b OM jag får han. Han kan ju ha lagt av när jag kommer med i landslaget...) *hejhopp jag har bra självförtroende*

EN DAG KVAR! Och det känns som min uppladdning inför sommarens höjdpunkt (?) inte varit den bästa.
Jag har iofs tränat, det känns ju bra, men sista fyra veckorna har jag bara sprungit fyra gånger, p.g.a sjukdom, o-ringen, ont i hälen etc. Men löpning sitter i ryggmärgen, positivt.
Uppladdning á la Wikström:
Torsdag: Sprang sträckan (alldeles för fort), hade ont resten av dagen, gick och la mig klockan tolv. Mindre positivt.
Fredag: Sovit "bara" 9 timmar, tvingade mig själv att gå upp för att kunna somna ikväll. Setat framför datorn och vilat (förutom när vi reste partytältet). Och inte ätit typ någonting. Mindre positivt.
MEN - nu ska jag skärpa mig och ladda upp ordentligt.
Fortsättning fredag: Äta ordentlig middag (pasta ffs!!) och gå och lägga mig senast klockan åtta (uppstigning före 5 imorgon bitti...)
Lördag: Äta ordentlig frukost. Både yoghurt och macka. Packa väskan med smörgåsar, frukt och mycket vatten plus eventuellt lite sportdryck. Sova i bilen till Sälen (det kommer inte gå, men det är tanken som räknas...eller?), äta och dricka allt jag har tagit med mig. Värma upp minst tjugo minuter, betyder att jag ska börja värma sju minuter i ett. 13.13 kommer Eva till Oxberg och då är det dags att visa att min uppladdning varit den bästa!
25 minuter senare har jag slagit rekord på sträckan,
POSITIVT! :D

Mer positivt:
 Jag kan räkna dagarna till gymnasiet på fingrarna :)
 Jag läste en :) grej imorse, mungiporna var ända uppe vid öronen :)
 Jag hade världens bästa kväll igår med världens bästa 9c-flickor :)
 Naglarna är nymålade och alla vart mer eller mindre bra :)
 Maten är klar, nu är jag snart inte hungrisch längre :)

Kommentera här: