Orimligt

2019-09-16 21:42:08 
 
Jag är en sån person som kan reagera på småsaker. Jag kan bli orimligt lycklig av saker som en normal person inte skulle reagera på och jag kan bli orimligt arg eller ledsen av något som knappt betyder något. 
 
Kommer aldrig på något exempel på saker jag kan bli orimligt lycklig när jag ska beskriva hur jag kan bli orimligt lycklig över ingenting, minns det var något på en träning för ca 2 veckor sen och jag sa till S "det här är en sån grej som jag kan bli orimligt lycklig över". Men minns ju inte vad!! Kanske kommer på det. 
 
I alla fall. Nu är jag i en period när jag blir arg och ledsen över ingenting. Jag hoppas att det är hormonellt och att det kommer gå över inom en vecka (helst innan fredag). Och det är som en liten lättnad att veta att det kan vara hormonellt. Men det kan också vara årets höstdepression. 
 
Det var så sjukt att jag i tisdags gick runt och var väldigt lycklig och kände att livet var så himla bra och att det sedan svängde över en natt. Som sagt så kan det vara hormonellt men det kan också ha att göra med det samtal jag fick på tisdag kväll. Som jag visste skulle komma men som jag inte hade en aning om skulle påverka mig som det gjorde. 
 
Jag upplever att jag håller ett rimligt avstånd till allt som är hemskt och jobbigt. Men man kan inte hålla allt på avstånd. Ibland kryper saker in under huden på en. Det här gjorde det på ett sätt som jag inte hade förväntat mig. 
 
Men jag har tagit mig igenom mycket i livet och man kommer alltid starkare ut av saker.