Njuter av lov

Jag älskar mitt jobb nästan varje dag, men oj!!! Så skönt det är att vara ledig! Som jag njuter av jullov nu! Det är nog det allra bästa jag vet att vara ledig tillsammans med M. Sovmorgon, träning, tid att laga både lunch och middag, tv-serie-avsnitt efter maten och otroligt mycket tid att göra allt som behöver göras hemma. Jag njuter! 

Jag har nog varit lite för lite hemma i lägenheten. Jag är väldigt mycket ute och reser. Både i jobbet och på fritiden. Jag har nog glömt lite hur viktigt det är för mig att landa hemma, att bara vara. Det minns jag nu att jag ofta pratat om med personer som är lik mig på det viset. Det måste jag komma ihåg att göra lite mer. Bara vara hemma. 

Det är såklart en skillnad nu när vi har blivit sambo. Förr så åkte jag ju till M alla helger jag inte jobbade. Då jobbade jag ju nästan alla dagar jag var hemma. Jag sa ju att det skulle bli lättare att få balans i livet när vi blev sambo. Men det kom inte direkt… Behövde nog få i ordning allt först. Det har vi fixat den här veckan.

Vi startade med Ikea i måndags och när vi kom upp hit i tisdags så monterade vi inköpen vilket gjorde att M kunde packa upp alla sina saker och faktiskt få plats! Jag har fått göra mer och mer plats till honom (vi behöver en större lägenhet!) men nu börjar det kännas som vår lägenhet. Vi hittar alltid nya saker vi vill ändra på men vi tar det steg för steg. Det har vi gjort sen i november när han började flytta in. Nu har han fått in det viktigaste så det är en väldigt bra start. Så här kan vi bo en stund (vi har inte så mycket tid att flytta heller…) 

Jag ska fira jul och nyår i Norge i år. Imorgon åker vi till M’s familjs hytta för jul där och sen åker vi vidare till vår hytta för nyår med min familj där. Det är såklart speciellt med min första jul i Norge men det beslutet var enkelt att ta och jag har ännu inte ångrat mig. Kanske kommer jag sakna svensk jul, framförallt kommer jag sakna min familj på julafton, men jag trivs otroligt bra med min "svär-familj" och mitt liv är här nu. Det blev så. Och det blev så bra! Jag är så tacksam för att jag fick jobb här, flyttade hit, träffade M och för det liv vi bygger upp. Det pirrar i magen bara jag tänker på det. Mitt liv blev så bra! Tack!