Smärta

Det gör ont att springa rekord. Det gör nästan ännu ondare dagen efter. Och eftersom kvällen varit sämre än morgonen fruktar jag att det kommer göra ännu mer ont imorgon. Jag glömmer varje år hur mycket träningsvärk jag faktiskt får av Lidingöloppet. Har ju varit skonad från träningsvärk de tidigare hårda löppassen den här säsongen. Men efter Lidingö är det alltid samma sak. Sneda magmusklerna får alltid sin dos av träningsvärk, baksida lår likaså. Quadriceps var det som blivit värre nu under kvällen, tog mig nästan inte ner för trappen för en stund sen. Aj aj aj. Även fotleden smärtar, det är ovanligt. Och så lite i benhinnor och vader. Ja, det var väl det. 

Jag unnade mig en vilodag idag, vet inte om jag hade kunnat träna, men man klarar ju mer än man tror så det hade säkert gått. Är lite fundersam hur jag ska klara att träna imorgon, men som sagt... 

Jag fick i alla fall in en stund med stretching och rullning idag. Det var nog bra. Kändes mestadels rätt bra ändå, framförallt i jämförelse med hur det känns annars! 

För övrigt så har jag hunnit med det mesta jag borde, förutom att plugga. Men jag ligger nästan i fas så det ska nog gå bra. Funkar faktiskt väldigt bra att plugga 100% på distans, åtminstone än så länge. Känns som jag har kontroll. Väldigt härligt!