Idre

9 november
 
Gamla tankar som inte var redo att offentliggöras...
 
Jag längtar enormt till Idre. Men jag är osäker på exakt vad jag längtar efter. Jag har sett så många bilder därifrån den sista tiden och jag saknar verkligen tiden då jag var i Idre den här tiden på året. Det är så många av mina finaste vänner som är/har varit där och jag vill också vara där! 
 
Jag längtar efter att åka skidor. Den längtan är verkligen enorm just nu. Det är få saker här i världen som jag älskar mer än att åka skidor. Och i Idre kan jag åka skidor. Är det därför jag längtar dit?
 
Eller är det till IBU cup-helgen jag längtar? Där jag ska få träffa så många av de som ligger mig närmast om hjärtat. Min familj, mina vänner, min ex-pojkvän. 
 
Ja, jag är så splittrad kring hur mycket jag längtar efter att träffa den man som valde bort mig. Som prioriterar annat högre än vår kärlek. Men nog finns kärleken kvar? Nog känner han också det? Varför skulle han annars säga att han ser fram emot att träffa mig där? Finns det en möjlighet att han ångrar sig? Är det därför jag längtar till Idre?
 
Finns det en någon annan som gör att jag längtar dit?
 
Eller är det för att jag ska tillbaka till den miljö jag trivs allra bäst i? Internationella skidskyttetävlingar. Det är där jag vill vara, där jag vill jobba, där jag vill ha mitt liv. Känner jag det så tydligt att det är det jag längtar efter?
 
Är det en kombination? Varför längtar jag så fruktansvärt mycket till Idre?