Världens största myr

Idag tog vi bussen från Snöån och parkerade vid en badplats någonstans i trakten. Därifrån letade vi oss till en enormt stor och blöt myr. Med skidgångsstavar sprang vi intervaller, två block med 90-30. Totalt 30 minuter. Riktigt härligt jobbiga intervaller! Och blöta... Var inte ner så väldigt många gånger och aldrig mer än strax ovanför knäna (fanns de som hade det värre) men min 120cm-stav var under ytan en gång. Myrar är läskigt djupa. Och sitter man så sitter man!

Efter intervallerna var det plusmeny - myrfotboll! Vi u-damer fick förstärkning av Agnes och Anna-Karin men lyckades ändå inte övermanna junior-tjejerna. Det blev en blöt förlust. Och under fotbollen var jag ner över knäna. När slutsignalen gick var jag blöt över hela kroppen. Kanske att håret klarade sig, men jag vet inte (fanns ingen spegel att kolla i där).

Vi sprang tillbaka till parkeringen och hoppade i badet med kläder och skor på för att bli lite renare. Hade tydligen myr i ansiktet så jag doppade hela mig! Det har nog inte hänt sen jag åkte vattenskidor sommaren 2011. Vet inte om jag ens badat i en sjö sen dess... Gjorde dock misstaget att inte ta av mig skor och byxor i vattnet, så när jag väl bytte om så var det myr kvar på strumporna och smalbenen. Men den torkade jag bort... Bytte helt torrt och käkade en macka och lite ballerina, mumsigt!!

Skönt att komma hem och duscha varmt och bli av med all myr...fast känns som jag har kvar myr någonstans fortfarande...

Skate komb i eftermiddag! Kollade på teknik-filmer igår så ska försöka jobba med de saker som vi såg behöver förbättras.