Planering

Det känns som att jag har planerat mitt bröllop så länge jag kan minnas. Jag vet att jag åtminstone har gjort det sen kronprinsessans bröllop för 13 år sen. Så när jag väl fick höra de magiska orden "vill du gifta dig med mig" så var jag inte sen att börja förverkliga planerna. Jag lyckades ganska fort få M till att säga ja till bröllop redan i år. Han fick tre datum och ville ha det senaste, hehe. Men det är jag så glad för då jag har blivit så kär i det datumet. 30 september. Två månader kvar idag. 

När jag kom tillbaka till jobbet efter påsklovet då vi förlovade oss och vi jobbade med att lägga planer så fick jag höra från mina kollegor att jag inte skulle "överplanera", men någonstans bland bröllopsplanerna så insåg jag att planering är inte stressande för mig - snarare avkoppling. 

Så det har gått stort sett bra med bröllopsplanering. Och vi har kommit väldigt långt. Det är stort sett bara småsaker kvar (och det som M har ansvar för, hehe). Det har också varit så otroligt kul att planera och jag ser så otroligt mycket fram emot den dagen! Såklart är jag orolig för allt som kan gå fel men jag har ändå bara positiva känslor kring den dagen och jag tänker att det oavsett blir som vi vill ha det. Det är det som räknas. Det kommer bli mäktigt och jag vill tro att jag kommer minnas den dagen resten av mitt liv. Så jag önskar med allt jag har att det blir lika fantastiskt som jag föreställer mig. Oavsett kommer jag att få världens bästa man och det är det viktigaste.