Balans

Jag har en bra balans i livet nu. Det känner jag alltid när jag inte har så mycket på att-göra-listan. Är ju i träningsbalans också känns det som och bättre än så kan det väl inte bli. 

Riktigt härlig vilodag idag! Jag hade väl egentligen bara en sak att göra - plugga. Jag har deadline imorgon och hade "bara" diskussionen (och abstraktet) kvar. Nu känns den färdig även om jag inte känner mig nöjd med diskussionen. Det blev mest upprepning av resultat... Förhoppningvis är hela översikten totalt sett bra nog för att jag ska bli godkänd! Det är målet. 

Jag hann göra de två saker som stod på att-göra-listan medan jag pratade i telefon idag (ingefärsshots och solvent). Det ena telefonsamtalet resulterade i ett otroligt spännande samarbete. Det ser jag otroligt mycket fram emot och jag kommer berätta mer när jag vet mer. 

Jag har också tvättat lite. Vi kom fram till att det inte är någon idé att packa upp mellan lägrena, bara ta lägga kläderna i tvättmaskinen och sedan tillbaka i väskan, haha. Så den kör jag på. Jag har packat upp regnkläderna. De kom väl till pass på träningen igår och jag hoppas jag inte behöver packa dem till nästa läger! Men jag packar gärna mer varma kläder. Två dagar kvar på hemmaplan. Känns som jag varit hemma jättelänge. 6 dagar i Idre kändes kortare, haha.