Torsdagen

Vaknade i vanlig ordning före klockan. 06.35 i morse. Jag hade kunnat sova till åtta. Drog mig till tio i sju innan jag slog på telefonen och kollade lite i den innan jag klev upp för mina morgonrutiner. Rullade hemifrån 07.50 och var på skjutvallen ungefär en kvart senare. 
 
Jag har väntat på den perfekta dagen att skjuta precision och prova mina nya linser på skjutvallen en förmiddag. Jag är inte helt övertygad om att det är dessa linser jag ska fortsätta med. Men jag vet inte om jag orkar prova ytterligare ett par. Kanske byter tillbaka till de jag har haft tidigare. Får nog ringa dem. Men jag lär ju inte få dem förrän jag ska till Trondheim oavsett. Sen beror det ju på om jag ska i karantän eller inte, ska jag i karantän så behöver jag ju få dem skickade till mig, i Trondheim då. 
 
I alla fall. Typ vindstilla idag och därmed första 30+30-passet som pensionär. Jag vet ju att jag håller en hög nivå och hoppades ju att jag skulle kunna skjuta bra. Men så höga poäng som jag fick idag, trodde jag aldrig att jag skulle kunna få. Det började helt fantastiskt med ett hål på första inskjutningsserien (ligg). Ja, ska jag vara helt ärlig så börjar jag ju alltid med stå och det gick helt okej... Sen tog det många serier innan jag skruvat in mig ordentligt. Fick skruva typ ett varv. Sjukt. I alla fall. Sen gick det helt galet bra att skjuta ligg, fram till sista 5-10 skotten. Sista 5 var riktigt dåliga, näst sista 5 var sådär. Men blev ändå 95+97+95 poäng. Sjukt. Första fem i stå var inget att hänga i granen. Jag kollade inte ens i kikaren. Andra fem kändes rätt bra. Kollade i kikaren och det såg inte så illa ut. Tredje serien var GALEN! Fem liggträff. Sådär att jag ville byta prick och spara den tavlan. Men kände mig så stabil att jag kände att jag lika gärna kunde skjuta fem lika bra skott till. Det kunde jag inte, men väl ytterligare tre liggträff på den tavlan. Smått galet. Avslutade rätt bra. Hem och räkna. FUCKING 236 i stå?!?! Fattade ingenting. Och då har jag ändå förbättringspotential. Det kändes inte så bra idag. Det var väldigt ovant. Men det ger mersmak. Och kan återigen konstatera att jag håller en hög nivå. Nu är bara frågan hur nivån är när jag ska börja köra intervaller och komba......
 
Sen hade jag gott om tid hemma och jag unnade mig en lång dusch (behövde tvätta håret) och köpte ny hudlotion för ett par dagar sedan (har haft slut ett tag) så det var härligt.
 
Sen hade jag världens längsta dag på jobbet. Torsdagar på Actic är så tråkiga. Inget pass förrän precis innan jag slutar. Ingen tabata. Inget att ta igen från igår. C hade redan registrerat sina deltagare. Som tur var så fick jag fint sällskap av vår PT under en längre tid. Han fixade även skrivaren, som jag halvt pajade igår (det fastnade ett papper...) Så förutom att dagen har varit såååå seeeeeg så har det varit en bra dag. Jag behövde inte ringa chefen en enda gång (eller jo, det behövde jag egentligen, men jag sköt upp det till imorgon, hehe...och så behövde jag sms:a henne när jag kom hem och hade glömt en grej, men hon bekräftade att jag kan fixa det först imorgon så det var LUNGAN, det visste jag ju typ redan...) Ja, en bra dag på jobbet är när man inte behöver ringa chefen och få hjälp, haha. Livet som sommarvikarie!