Det svänger fort på höjden

Idag är jag lite sliten igen. Var på väg att somna när jag la mig i sängen för att slappna av lite när jag kom hem från stadion innan middagen men klockan hade då passerat 17 så det var som inte läge för en powernap. Jag hade då varit igång typ sen 8.30. För mig var det då hämta nummerlappar, inskjutning, start, skrika på utgång från vallen, målgång (tyvärr ingen priscermoni idag). Hade knappt en halvtimme när jag fick käka lunch innan proceduren började om för killarna. Sen skjutsade jag hem lite gevär och bytte till varmare kläder för att återigen stå på skjutvallen under de yngres träning. Man står inte 100% av tiden utan det finns små luckor när man kan sätta sig i ombytesboden och prata lite skit men man går en hel del också och idag fick jag även springa ett ärende. Det var inte superbråttom men bättre att vara i god tid. Jag stod som sagt på start och mål idag också och jag trivs där. Jag kan följa tävlingen på paddan och har stenkoll. Det trivs jag med! Jag vill ha kontroll. Så är det. 

Det blev vilodag idag. Hade inte orkat träna idag, ingen chans. Men jag tror att jag ska försöka få in någon form av träning kommande tävlingsdagar. Vi får se vad. Det är lättare att hinna träna på "träningsdagar", dels för att man kan vara med de aktiva och dels för att dagarna är mindre intensiva och slitsamma. Vi kommer även ha en "vilodag" nästa vecka och då låter det som att det blir träning för tränarna. Alltså riktig träning. Fin träning. Vi får se exakt vad det blir för fin träning men fint blir det. Om inte snön kommer en dag tidigt. Då kanske det blir skidtester hela dagen istället. 

Nej, jag ska nog inte göra någon preliminär plan, det blev ju långt ifrån som jag planerade den här veckan. Men det är lite fascinerande hur formen kan svänga så mycket från dag till dag. Jag var ju som ett jäkla sänke i onsdags och hur pigg som helst på torsdagen. Helt normalt igår men ett sänke idag igen. Lite fascinerande också det där med att jag vaknat ca 10 minuter före klockan varje morgon sen vi kom hit. Oavsett vad jag ställt klockan på! (Mellan 07.15-08.15 typ). De säger ju att man sover sämre på höjden så det kanske beror på det. Ska i alla fall försöka somna tidigt ikväll.