Tillbaka

Exakt två veckor sedan jag hittade tid och motivation till att blogga. Jag har skrivit ett inlägg i huvudet som jag inte haft tid att skriva ner än förrän nu. 

Jag har nämligen hunnit med att åka på läger till Torsby. Och det förtjänar ett inlägg. 

Det var helt fantastiskt att vara tillbaka i Torsby. Det var så nostalgiskt! Jag hade så fantastiska dagar där och längtar till nästa gång jag får åka dit på läger igen. Det kanske inte blir helt lika bra då jag kanske inte känner lika många elever i Torsby men även om det bara blir nästan lika bra så blir det fantastiskt. 

Jag hann "bara" med knappt fyra dygn där innan vi reste tillbaka till Norge för bröllopshelg men fick ändå uppleva mycket. 

Tre skidpass i tunneln - den såg ut som jag mindes den och trots att jag åkte rätt många varv så hann jag inte bli less, kanske mest för att fokus var inte på min träning men på mina aktiva. 
Styrka och besök på skolan - otroligt nostalgiskt och mysigt! De har hunnit förändra saker men det var också sig likt. Fint där alltså. Nog hade jag kunnat överväga att jobba där om jag inte hade haft ett perfekt liv redan. 
Skyttetävlingar mot Torsby. Det blev en svidande förlust till slut, men vi kommer starkare tillbaka! Det var superjämnt helt till slutet och sista tävlingen vann Torsby med 80,00 mot 79,52%. Så de hade en vinst mer än oss totalt under veckan. Superkul att träffas så och känna på tävlingsnerven. Utbyta erfarenheter och lära sig nya saker. 

Lite andra småsaker hann jag med också, en halvtimmes löpning i Valberget. Önskar jag kunde varit med på mer, de sa det var otroligt fint och jag minns inte riktigt det för jag tror att jag blev less på löpningen där efter 4 år… Det blev ett varv i raggen och självklart besök på Toria. Men det är inte lika nostalgiskt eftersom jag brukar handla där på vägen från Mora. 

Torsby är fortfarande fantastiskt fint och kommer ALLTID ha en otroligt speciell plats i mitt hjärta.