På tur

Det har varit en lång dag och jag är trött men jag tänkte bara uppdatera lite om hur vi hade det. 

Det var nog lite längre än 23 km för mer noggranna gps-klockor visade mer km än mig. De som hade GPS-signal hela vägen pratade om ca 2000 hm. Jag hade nästan 7,5 timme över 107 i puls (min nedre gräns för I1=55%). Matade in lite timmar såhär i slutet på en träningsfattig augustimånad. 830% av dagligt aktivitetsmål är rekord för mig. Ja, det var statistiken. 

Det var en otroligt fin tur! Vi hade sån otrolig tur med vädret! Det var en del dimma emellanåt så utsikten var inte toppen överallt (snarare obefintlig på flera ställen) men det vi såg var magiskt fint!! Jag vill dit igen! 

Periodvis visste jag inte om jag skulle orka hela vägen men det var ju egentligen inga problem. Men vi fick en lång paus vid Kjeragbolten då vi dels hade mat-paus och dels inte skulle få skjuts den tiden vi hade tänkt pga vägarbeten. Och den pausen gjorde väldigt gott för mig. Innan sista toppen innan Kjerag var jag rejält sliten i benen. Då hade vi gått ca 18 km och drygt 1500 hm. Men överlag gick det bra. Regelbundet närings- och vätskeintag hjälpte. Och så gick jag sist hela tiden vilket var skönt. Då gällde det bara att inte gå långsammare än den som var näst sist. Ibland släppte jag lite för att hålla nere intensiteten men inte mer än jag visste att jag snabbt skulle komma ikapp. 

Jag är solbränd. Fan. Trodde inte den skulle ta så mycket. Hatar alltid mig själv när jag bränner mig. 

Men det var det enda negativa. Tänk att jag får betalt för att göra sånt här!!

Orkar inte lägga ut fler bilder nu men fint var det! 
(null)