29

Pappa la ut flera bilder från 31 mars tidigare år och jag insåg hur ofta jag firat min födelsedag här i stugan. Det var nog längesen nu, men ofta när jag var liten. Jag/vi var mer här då och jag är så glad att jag numera även har mer tid att vara här igen. Jag har så otroligt många minnen härifrån som jag alltid kommer bära med mig. 

Jag är tacksam över att jag under de senaste åren fått många minnen från Trysil tillsammans med en av mina allra bästa vänner och att jag äntligen fick hänga med henne idag!! Det är så länge sen så det var verkligen efterlängtat. 

Ja, jag fyller min födelsedag med mina favoriter. Dagen började med ett långt skidpass, fortsatte med pizza-lunch och kommer avslutas med god mat. 

Födelsedagar är väl inte så speciella egentligen. Men man får unna sig när man kan. 

Alla firanden är ju uppskjutna oavsett. Jag känner att jag verkligen samlar på mig saker att fira när C är över! Jag längtar! Mer och mer för varje dag. Låt slutet vara nära! Det är allt jag önskar mig. 

Ja, men faktiskt. När jag fick frågan om vad jag önskar mig i födelsedagspresent så svarade jag: "en kram". Och det är faktiskt allt man kan önska sig just nu. Jag behöver verkligen inget annat (förutom en ny kudde...) Jag vet inte om jag har sagt det men mitt nyårslöfte inför 2021 var att jag någon gång under året skulle krama alla jag tycker om. Jag hoppas att jag kommer få möjlighet till det! Det är min enda önskan.