Höstlov

Jag tror ju att jag blev sjuk för att jag inte var i balans, för stor belastning och för lite återhämtning. Jag var i behov av höstlov. Jag fick höstlov igår. Så nu är planen att skaffa överskott för att vara redo för det som händer framöver. Mitt jobb är liksom så att jag har fullt upp mest hela tiden, jobbar mest hela tiden fram till jag är ledig. Antingen en helg emellanåt eller när vi har lov. Och det behövs återhämtning för att palla det jobbtrycket. 

Planen för mitt höstlov är en vecka i Sverige, två dagar hos M när han jobbar och en helg på Tonstad för att komma i balans på hemmaplan. Höstlovet började med 130 mil i bil. Uppdelat på två dagar då. 8,5 timme inkl stopp till stugan igår, vi hann bara elda och gå och la oss, hehe. Och andra halvan idag. 67km kvar i detta nu när vi lagt drygt 7 timmar bakom oss inkl lunchstopp på Ikea Birsta. Går snabbare på svenska vägar, hehe. Målet är Umeå där det bjuds på bröllopsfest imorgon. Det har jag sett fram emot väldigt länge och kommer bli så fint och roligt. Sen blir det några dagar i Mora hos familjen. Det blir mys. 

Som M sa när vi pratade om att han hade fått höstlov i onsdags: "jag ska träna och svänga förbi ett bröllop". Och ja, det är väl planen. Att vi ska ladda batterierna med träning, härligt umgänge och god mat. JA TACK till det!!