Andning

Jag var ovanligt pigg inför ett andra pass igår vilket resulterade i att jag körde spänst som uppvärmning inför styrkan. Så jag kunde bocka av veckans alla sex nyckelpass! Jag körde för första gången på väldigt länge mitt "gamla" styrkepass (som jag körde innan jag blev förtjust i tabata) för att jag ville köra lite chins igen. Det var längesen! Jag kände mig inte superstark men jag klarade 3x6 utan större problem så det får jag se mig nöjd med! Men det känns i armar och axlar idag, kan jag säga! 

Jag summerade också januari på knappt 45 timmar, vilket jag också är nöjd med. Har 370 timmar sen 1 maj så mitt mål om 475 är klart görbart! Coolt ändå! Så ingen grund över huvud taget att vara missnöjd med min träning. 

Jag har då alltså haft en extremt välbehövlig vilodag idag! Jag har till mesta delen fyllt den med vintersport på flera skärmar. Jag tror att jag har knäckt koden för att koppla mina AirPods till datorn (det funkade bra i början, halvdant under hösten, men nu har det inte funkat alls på länge) så jag kunde lyssna på Vinterstudion och göra annat samtidigt. Skönt!

Så jag har bland annat hunnit med att frigöra ytor. Tror som varit fyllda av packning sedan jag kom hem. Har knappt tagit mig in genom dörren förrän idag. Nu är alla skor på sin plats bland annat. Jag har fortfarande ganska mycket kvar i väskan, men det lider jag inte av. Men jag har packat upp allt i badrummet, för det led jag av att det inte var uppackat. 

Jag har också gjort ingefärsshots. Jag hade tydligen köpt en för stor bit så det blev mycket. Fryste in kuber men hade kunnat ge bort en liten flaska också... 

Överlag känner jag mig i balans just nu. Jag har kontroll på det mesta. Jag har fått djupandas tillräckligt för att klara av x antal veckor med hyperventilering. 

Imorgon börjar jag praktiken med strategin överleva en dag i taget! Det är också rätt målande för livet i pandemi-tider, en dag i taget. Allt kan ändras över en natt. Fast oftast över en dag... 

Jag ska kriga varje dag för att göra mitt allra bästa på alla fronter. Och min erfarenhet säger att då gör jag det bra! 

Hoppas ha lite tid till att skriva ner mina tankar också. Det kan ha en effekt för andningen.