>Dansband

Idag såg jag för första gången i år en deltävling i Melodifestivalen. Skandal, tycker nog vissa. Men jag känner mig ganska harmonisk med det också. Såg inte en enda deltävling förra året, bara finalen, så det är en liten uppryckning. :)

Min favorit är en högoddsare (om man inte läst rubriken på detta inlägg): Thorleifs! Haha, där fick ni så ni teg, det var det faktiskt. Enda låten jag kände var väldigt bra direkt. Det är riktigt skönt gung i dansband, alltså! :)
Pappa hittade direkt en förklaring till att jag börjat tycka om dansband: jag har bott för länge i Torsby. Men jag tror snarare att jag blev hjärntvättad i Sjusjoen, när H och P spelade dansband hela veckan. Det är hemskt, för jag tyckte de låtar de spelade var så dåliga när jag hörde dem första gångerna. Men när vi åkte raggarsvängen med E förut, och han spelade musik och "Lucky Look" slog på, hörde jag mig själv skrika: Höj! Shiiiiiit, alltså. Jag är hjärntvättad!!!

Och idag hejade jag alltså på Thorleifs, tyckte det var en svängig låt som föll mig i smaken direkt, observera direkt.

Men efter tre lyssningar på Malena Engman var jag beredd att ångra mig, och tycker numera att hon var bäst ikväll. Jag älskar verkligen den låten, hur underbar som helst var den! Fast ja, Thorleifs hade jag ju röstat på om jag hade orkat lyfta telefonluren.... ;) Jag ÄR hjärntvättad! (Fan också.)