Flytt

Jag har under de senaste dagarna varit extremt upptagen med att flytta. När vi var i Trondheim hade vi väldigt gott om tid, vilket innebar att vi först hann träna på morgonen och sen var klara i tid för att se en film varje kväll (Book Club och Remember Me, rekommenderar båda!)

Men igår och idag har jag knappt haft någon tid över. Vi var väldigt ostressade innan avfärd och tog flera stopp osv, körtiden var ca 8,5 timme men vi var inte framme förrän ca 20.30. Då prioriterade vi att få in soffa, säng, mat och micro. Så jag fick middag och vi kunde sova. Sen har det varit uppackning för hela slanten idag. Ändå rätt imponerande att det enda som återstår imorgon är att packa upp mina skor. Och organisera badrummet lite bättre. Allt annat har vi hunnit med idag! Dessutom en sightseeing-löp/gå-tur. Men det blev bara 45 minuter, jag är sjukt sliten i kroppen av flytten (kanske också racet i lördags...) 

Det känns otroligt bra med lägenheten nu när jag kommit i ordning. Men nu måste jag sova, skriver mer om flytten imorgon.