PÅSKLOV

Det lossnade för mig i morse. Helt plötsligt visste jag precis vad jag skulle skriva och helt plötsligt hade jag en diskussion som inte bara var begriplig, den var dessutom längre än jag nånsin trott att jag skulle kunna åstadkomma och dessutom hyfsat bra! Känslan just nu är väldigt härlig. Har haft många jobbiga dagar som lett fram till detta. Har nog inte riktigt fattat hur tufft det varit. Väldigt glad att det är off-season. Väldigt nöjd över hur jag planerade min tid. Hade faktiskt inte klarat att jobba med diskussionen under säsongen. Glad över det förarbete jag gjort som gjorde det möjligt att skjuta upp diskussionen till april. Nöjd över att jag fick starta det här projektet redan i juni och hade gjort studien redan när introduktionen till kursen startade. Glad för att jag haft så lång tid på mig och för att jag kunnat göra lite i taget under en lång tid. 

Det är inte över men nu har jag verkligen gjort mig förtjänt av PÅSKLOV! 

Skickade precis in det jag skrivit till tre personer som får tid på sig att kolla igenom. Jag ska inte skriva något mer förrän tidigast på tisdag. 

Nu ska jag njuta av solen och påsken. Nu ska jag packa väskan och åka till farmor och farfar i stugan och vänta in familjen. Nu ska jag åka så mycket skidor som jag kan. Nu är det påsklov på riktigt!!

Kommentera här: