Hand-update

Konstaterade på dagens andra dusch två saker: är numera tillräckligt stark för att tvåla in högra armen med min skadade hand och det gör inte ont att fördela ansiktskräm över båda handflatorna längre (fick under ett par dagar göra allt med en hand, tex smörja in ansiktet och tvåla in kroppen). 

Jag har fått tillbaka en knoge på vänstra handen, tre återstår. 

Kan göra det mesta faktiskt, men vissa saker gör ont, är trots allt fortfarande så svullen att jag inte ser tre knogar och halva handen har snart blivit blå (halva handflatan, två fingrar och utsidan av lillfingersidan av handen). 

Men åka med två stavar är problematiskt. Provade i morse, kan hålla i staven, trycka ner och skjuta ifrån, men inte returnera (pendla fram) staven. Det gör fruktansvärt ont. Tror jag då måste ta i med den delen av handen som är skadad. Frustrerande. 

Gick bra att stå i stående ställning i morse, men att ta på och av geväret är värre. Blåser så galet mycket nu så gör mig inget att jag inte avfyrar några skarpa skott på några dagar. Sjukt nöjd över det senaste skyttepasset jag fick till, lever gärna på det ett tag till... 

Följer nästan min träningsplan, imorgon ska jag prova att hålla två stavar igen. Håller tummarna för lika stor förbättring som tidigare från dag till dag!!

Kommentera här: