Miniläger

Träningsdag 2 på minilägret på Dombås är till ända. Vi har det bra här. 

Skidstadion bjöd på fina förhållanden på förmiddagens skidtur. Det blev klassisk komb. Kände fort att benen är slitna efter gårdagen och det var skönt att komben tog lång tid, så slapp jag åka så länge efter. Kortaste rundan runt skjutvallen är ganska lång så klockan passerade en timme innan jag var färdig med komben. Sköt väldigt bra i början med 19+18 träff. Men det började blåsa och bommade massor på det som skulle varit sista 20 skotten. Valde då att skjuta två serier till (en "sprint" efter en "distans" och två "masstarter"). Blev 00 på sprinten och totalt 89% träff i både ligg och stå, helt okej ändå. 

På eftermiddagen blev det bara ett lättare pass för min del, en kort jogg och rörlighet/stabilitetsstyrka på rummet. Hoppas kroppen ska kännas piggare imorgon. 

Det blir en väldigt bra dag imorgon. Hurtighetskomb på förmiddagen och vila på eftermiddagen. Vi ska laga tacos till middag och baguetter till kvällis. Längtar! Vi har lagat sjukt god mat här hittills, carbonara igår och tikka masala idag (vi äter rester till lunch). Ett toppenminiläger alltså! 

Kommentera här: