Mellandagsrea

Har haft en lugn vilodag. Fått en hel del gjort, allt på min att-göra-lista, förutom "plugga". Har liksom inte haft motivation till det. Får göra ett ryck nästa vecka om jag är hemma då. Just det där "om jag är hemma" satte sig på min hjärna. Insåg att jag antagligen aldrig har sagt meningen "jag kan inte för jag måste plugga". Åtminstone inte sen jag tog studenten. Jag vet inte om det är för att jag alltid haft så lätt för skolan, att det är anledningen till att jag alltid kan prioritera annat. Så även den här gången. Jag vet att jag borde plugga typ hela nästa vecka efter en vecka helt utan plugg. Men kommer kunnavälja det andra alternativet utan dåligt samvete ändå. Men jag har inte bestämt mig än. Vi får se vad det blir. 

Har varit på mellandagsrea med mamma och brorsan. Han köpte en jacka och jag köpte nya skidhandskar och en mixerbunke. Mixerbunke har jag behövt i flera år men inte tagit mig för att köpa förrän idag. Vi syskon köpte Margrethe Bowl till föräldrarna i julklapp och det var 30% på dem på Maxi. Så då passade jag på att stryka "mixerbunke" från min "önskelista". Har en "önskelista" på saker jag borde köpa, men inte riktigt känner att jag haft råd med. Passar på att utnyttja mellandagsrean och mina julklappspengar på det. 

Viktigast var i alla fall en ny resväska. Letade genom flera butiker men hittade ingen. Så har precis sökt genom nätet och där hittade jag en. Hoppas den hinner komma innan jag åker härifrån, annars kommer jag ändå hem snart igen. Längtar! 

Såå nöjd med dagen!

Blev dessutom middag på O’Learys med hela familjen. Det var otroligt gott och mysigt, även om det avslutades med ett rejält syskonkärleksgräl. Jag sa "känns som vi haft den här diskussionen i nästan 26 år", haha. Åtminstone 22, var väl inte så många diskussioner när jag var ensambarn. Då fick jag alltid som jag ville. Vi är nog vana det, alla tre. Därför vi alltid tar dem grälen. Fast jag har lagt mig platt, åtminstone de senaste 8 åren. Enligt mig själv då. Nu är jag mest den som gapskrattar åt brorsorna när de försöker vara elaka mot varandra. Och lägger in skämtsamma elaka kommentarer. Älska syskonkärlek ändå! 

Gjorde även ett nytt försök på min surdegslimpa. Det blev ingen limpformad limpa men ett brödsmakade bröd. Godare än första gången men inte perfekt. Ska inom kort göra ett nytt försök efter lite mindre justeringar så får vi se. Inte lika instagramvänligt utseende dock.  
(null)

Kommentera här: