Viloeftermiddagar

S tyckte att jag skulle ta vilodag imorgon. Men eftersom jag har I4 på söndag tyckte inte jag det. Så jag tog bort ett pass idag istället. Ångrar nästan det. Gjorde matlista för veckan idag och insåg att jag inte har någon mer vilodag innan jag åker till Gjøvik. Så min planerade avancerade middag fick placeras in på en viloeftermiddag. Funkar i och för sig väldigt bra det också. 

Viloeftermiddagar har jag faktiskt gott om. Många dagar med bara ett pass nu. Väldigt skönt. Ligger i fas jämfört med min att-göra-lista. Ett tecken på att jag är i balans. 

Dagens viloeftermiddag spenderades hos vänner i teamet med tjejerna, vi åt gott, kollade på alpint och umgicks. En bättre viloeftermiddag helt enkelt. 

Förmiddagspasset var spänst plus rörlighet och mage/rygg-styrka. Klart bättre känsla idag än på senaste spänstpasset, även om jag hade lite problem med balansen. Kan hända att det var spikskornas fel. Hoppas på det. Men annars kändes kroppen rätt pigg. Målet nu är att inte träna bort formen från förra helgen. Är ju så roligt att tävla när man är i form. 

Kommentera här: