Club Sandwich
Idag blev då den viloeftermiddagen med lyxmiddag, nämligen Club Sandwich. Normalt sett kanske inte det kräver långa, avancerade förberedelser, men jag är inte riktigt normal. Utan jag insåg att eftersom jag inte hade något bröd hemma som passar bra till
Club Sandwich så fick jag väl baka bröd då helt enkelt.
Har en helt fantastisk bröd-bok, som jag säkert nämnt förut men som tåls att nämnas igen. "Bröd från Brunkebergs Bageri" av Heléne Johansson. Även kallad min surdegsdrottning. Snodde ju den från mamma när jag fick surdegsbebisen av J och
hon kommer nog få ta tillbaka den med våld nu alltså... Hittade i alla fall ett recept på "Sandwichbröd" som lät perfekt. Lite förberedelser krävdes, gjorde fördeg (poolish) igår, men annars är det så bra beskrivna recept att man känner
sig som en professionell bagare när man tar ut sitt bröd ur ugnen! Det blev kanske inte så instagramvänligt att jag tog en bild, men alltså den känslan: jag bakade mitt eget bröd till Club Sandwich.
Nu är jag galet hungrig så ska sätta igång att steka bacon och köra stripsen i ugnen. Efter att ha kollat på Vinterstudion större delen av dagen kände jag mig tvungen att jobba lite med uppsatsen. Skulle egentligen bara skriva av lite siffror (väldigt
ironisk när jag säger lite, det var alltså 13x10x5 siffror som skulle skrivas av eftersom det inte går att kopiera medelvärden i excel (totala mängden siffror var alltså fem gånger till så många) och dessutom låg den på fel ledd jämfört med hur
jag vill ha dem i SPSS). Fattade inte hur jag kunde bli så hungrig av att skriva av lite siffror tills jag kollade på klockan och det hade gått över en timme. Japp, nu är der daga för middagen jag väntat på en vecka eller två!