Mata data

Jag blev lite förvånad igår kväll när jag insåg att jag hade vila idag. Det kändes som väldigt nyss jag hade vila, men det har hunnit gå fem träningsdagar. Jag kände inte heller att jag hade en lång att-göra-på-vilodag-lista, men jag tror jag har det, bara att jag inte minns allt. 

Såg en sekund fram emot sovmorgon, innan jag insåg att jag skulle in på kontoret idag. Har ju inga fasta tider så ställde ingen klocka utan gick upp när jag vaknade, vilket ändå blev i normal tid, strax efter halv åtta. 

Handen mådde väldigt bra i morse igen förresten. Ett steg tillbaka, två steg fram! 

Så jobbade jag med data från Lilly tills jag var tvungen att åka hem och laga lunch. De har ju ingen micro där utan bara en brödrost! Så typiskt norskar! 

Borde egentligen jobba vidare med datan, det är en hel del som ska gås igenom. Nu tog det ju tid att komma igång i morse då en grej strulade och pga det så missade jag en "short-cut" så nu tar det typ 10 sekunder längre tid per skjutfilm. Men jobbade väl fyra timmar och tog mig igenom fyra försökspersoner. Typ. Strulade igen så har lite som jag måste dubbelkolla. Men jag har tänkt att ta det lättaste först och spara det dryga till sist. Alltså, jag blir ju helt inne i sånt här, Aspbergers-Anna tar över och så vill jag bara fortsätta tills jag är klar. 

Ska kolla min att-göra-lista nu och är det inget speciellt jag måste göra denna vilodag så fortsätter jag mata data. Jag gör ju alltså skitjobbet åt kamera-grabbarna nu, men det är tydligen det man har masterstudenter till....

Kommentera här: