Skönt

Det är så himla skönt att vara hemma. Den här gången känner jag det verkligen. Och den här gången ska jag vara hemma en stund. 9 dagar i alla fall. Och det är tre gånger så länge som de två senaste gångerna jag var hemma. 

Det var också skönt att lägenheten var ordnad när jag kom hem. Inte flera klädhögar på golvet eller annat som jag inte orkat packa upp. Inte alls mycket som jag skjutit upp. Skönt. 

Jag har också ganska lugna dagar framför mig. Ska inte träna överdrivet mycket och vi gjorde en plan om många dagar med bara ett pass istället för många vilodagar. Med reservation för formen förstås. 

När jag har färre vilodagar än vanligt så utnyttjar jag dem bättre. Det blir mer vrålvila. Och då får jag mycket gjort på dagar med ett pass. Men man kan få saker gjorda från sängen också! Både vrålvila och göra nytta samtidigt. Det är nice! 

Något jag borde göra är att skriva färdigt mina 10 utkast till blogginlägg och tidsinställa dem till kommande tävlingsdagar. Det räcker liksom inte med halvfärdiga inlägg. Då ekar det tomt här under tävlingshelger. 

Kommentera här: