ProLink-premiär

Det kändes konstigt i typ 500 meter, att åka på ProLink. Med tanke på att det är typ max vad jag sammanhängande åkt på ProLink, borde jag inte vara så överraskad som jag ändå är över hur lätt övergången var. (Skulle jag ha tävlat med ProLink i helgen?) 

Nej, men det är fortfarande ovant. Men det känns inte konstigt eller dåligt. Lite annorlunda och lite ovant. Men kommer inte vara några problem att köra testrace med dem på söndag och absolut inte konstigt att tävla på dem nästa helg. Längtar typ. 

Jag körde ett typ progressionspass idag. Började med ett varv lugnt, sen ett varv med bra teknik. Blev mest I1, lite I2, men gick tre minuter fortare. Sen körde jag ett varv som blev I2-I3, laktat 1,8. Gick från 10,5 till 9 min. Planen var ju I3 så fick lov att öka, trots att benen inte var så positiva till det. Nästa varv gick på 8 minuter och hade 2,9 i laktat så då kände jag mig nöjd. Körde två till likadana varv på ganska precis samma tid. Känslan var bra förutom där det var brant. Tekniken kändes lite ostabil på första varvet men bra när jag körde på. Hade känt mig trött innan och i starten av passet men det försvann under passet. 

Avslutade med ett drag med fyra impulser. Lamporna på och runt skjutvallen släcktes under mitt näst sista varv så det var lite läskigt att åka där (fick ju lov att åka samma runda!) men lamporna var tända där det gick fortast nedför i alla fall. Så körde inte där det var släckt när jag körde impulsdraget. Hade bra fart då. 

Ett skönt pass. Formen kanske inte är helt värdelös ändå. Kanske jag bara hade en sån där dålig premiär som jag brukar ha. Kanske det tar sig redan till nästa tävlingshelg. 

Kommentera här: