Flytt-mood

Jag är verkligen inne i flytt-mood just nu. Jag kan inte tänka på annat än packning av flyttkartonger. I morse insåg jag att jag helt glömt bort att skriva blogg igår. Det är inte många dagar per år som jag glömmer bort det. Ibland tänker jag att jag ska skriva något men så har jag inget att skriva så då struntar jag i det. Skriver nästan aldrig mer än ett inlägg per dag så de dagar jag har fler idéer brukar jag spara på en idé till en dag när jag är utan idéer. Men det händer nästan aldrig att jag glömmer bort det. Det är ett tecken på att jag är upptagen eller stressad. Finns stor risk att kommande två dagar kommer bli två dagar utan inlägg. 31 maj går flyttlasset hem. Och imorgon har vi gemensam hardøkt med teamet. Så egentligen skulle jag vilja få det mesta färdig idag. Men det kommer jag inte hinna. Men kommer inte stressa hem på torsdag. Har ingen tid att passa och massa saker som jag inte vill lämna i bilen. Även om jag har ett lite för bra larm så är det en onödig risk. För att inte tala om takboxen. Sen lär jag städa noggrant också när allt är ute ur rummet. 

Har kommit ganska långt i packningen i alla fall. Och bockat av det mesta på att-göra-listan. Är ju skriven i Norge så får bland annat inte ut mina mediciner i Sverige. Så var på apoteket igår. Ska ju till Sognefjell snart men efter det är det en dryg månad innan jag ska till Norge igen. Håller alla tummar jag har att mina linser kommer innan torsdag också, annars har jag ett väldigt stort problem! Men det är snart två veckor sedan jag beställde dem och har ju faktiskt aldrig fått ett sms om att de har kommit, trodde dock att jag skulle få det på min norska mobil. 

Nej, nu tror jag faktiskt jag ska packa mina kläder. Hade tur och hittade en väska jag inte visste att jag fortsatt hade. Annars hade jag helt säkert fått packa kläder i Ikea-kassar. Fyllde min trunk med träningskläder och ytterkläder, la klänningar, skjortor och allt som hänger på galgar i min handbagage-resväska. Och finns inte en chans att resten av mina kläder får plats i min "duschväska" (min mellanstora väska). Så det var tur att jag hittade min gamla duschväska. Nu behöver jag förhoppningsvis inte lägga så mycket kläder i Ikea-kassen med lakan och handdukar. 

Längtar tills T har tagit ner sina grejer i förrådet så jag ser hur mycket jag kan lämna. Jag är ganska övertygad om att jag kommer att få plats med allt hem, men ju mer jag kan lämna, desto bättre. 

Har förresten finfint pack-sällskap av Evert Truut. Saknade honom häromdagen och blev såå glad när jag hittade ett nytt äventyr med honom i Storytel. Hörshej!

Kommentera här: