Intensiv vecka

Jag har en intensiv träningsvecka den här veckan. Inte så många timmar, tre I4-pass och två vilodagar. Kommande två veckor är mängdveckor där jag kommer spendera 8 dagar på Sognefjell. 

Jag har nya pulszoner sen i måndags. Det betyder tuffare I1-pass. Vilket resulterar i svårare att komma upp i puls på hårda pass. Eller så är jag sliten. Eller så är det svårt att komma upp i puls när man kör stakintervaller i lätt terräng. Men jag gillar inte att köra hård I1. Jag gör det för att S säger åt mig att göra det men jag gillar det inte. Jag får se hur många intervallpass med låg puls som ska till innan han fattar grejen. Jag är en sån som måste köra lugn I1. Jag vill försöka att vara en sån som kan köra hårt på I1. Men jag tror inte att jag är det. Men ska väl inte dra för stora växlar av ett pass. Nog har jag väl kört hårdare pass än i tisdags på Mallis och ändå kommit upp i puls på intervaller. Eller? 

Det är så ibland. Man tror att man minns rätt och sen visar det sig att minnet sviktar. Ska inte ta ett djupdyk i arkivet idag. Ska ge det lite mer tid. 

Kommentera här: