December

Jag blev så varm av att hoppa i trapporna igår att jag var tvungen att ta av mig handskarna och kavla upp ärmarna. Då var det otroligt svårt att förstå att det idag är 1 december. 

Kylan var intensiv men kortvarig. Nu är det varmt igen. Den lilla snön som kom i söndags har töat bort. Förhållandena på Granåsen håller fortfarande hög kvalité, åtminstone när det är nypreparerat på mornarna. Men det syns att det smälter där också, mer bark framme idag än jag sett sen de la ut snön. Blåsten gör väl att det blir lite hårfönseffekt. 

Blev ett kort klassiskt pass i morse. Benen känns sega efter gårdagen. Har en knut i ena låret också, det var sjukt att rulla den idag, den är så galet tydlig. Behöver nog rulla den minst en gång till innan morgondagens intervaller om benen ska funka då. Längesen jag hade så tydliga knutar. Efter varje besök hos fysion senaste året eller nåt har det känts överflödigt. Det är ju svindyrt. Men den här gången kanske jag verkligen behöver det. Fast känner jag inte så innan varje besök? Och tvärt emot efter varje besök? Vi får se hur det går imorgon. 

Annars så är jag taggad på december, även fast det är svårt att fatta att det är december när det inte är någon snö. Men jag ser väldigt mycket fram emot vad december har att erbjuda, närmast väntar Östersund nästa vecka. Längtar sååå efter att få dra igång Swecup-säsongen (trots allt!) Och så ser jag fram emot jul. Julbak och vara hemma med familjen. Välkommen december!

Kommentera här: