Min lägenhet

Vi är färdiga!! Två dygn tog det ungefär, men nu är lägenheten min lägenhet. Alla mina grejer fick till slut plats! Eller ja, nästan allt. Fick skicka hem några kokböcker, pokaler och lite annat smått och gott. Men kunde mot slutet av dagen även plocka in några saker som jag sorterat bort igår. Saknar dock vissa saker också, men har ingen aning om vart de kan vara. Vissa saker kanske försvinner när man flyttar... 

Det är i alla fall en helt underbar känsla att ha inrett den här lägenheten till min lägenhet. Att ha en städad lägenhet med allt på sin plats. Jag känner verkligen att det här är min lägenhet nu. Och det är en härlig känsla, verkligen! Jag är så himla nöjd med allt! 

Hade inte fixat det här utan mamma och pappa. De har ännu en gång visat sig ovärdeliga. Jag undrar när jag ska bli så pass vuxen att jag klarar mig utan dem? Är i alla fall otroligt lyckligt lottad som har föräldrar som ställer upp förbehållslöst i alla lägen. Det är äkta kärlek. Gränslöst. 

Idag blev det inte bara stök i lägenheten utan ett löppass på morgonen. Fint att vara tillbaka i Bymarka, även om min träningsmotivation inte är tillbaka. Har varit sliten efter racet och en flytt på det var väl inte optimalt, men kunde ändå vila med gott samvete och det känns väldigt skönt. Behövde verkligen de här dagarna med stök i lägenheten, det blev så otroligt bra!!

Får se om motivationen kommer tillbaka imorgon så att jag kan köra mitt planerade tröskelpass. Skulle verkligen behöva prata med S om allt. Behöver stöd i mina beslut. Så jag kan känna mig trygg. Men jag har i bagaget en race för knappt en vecka sedan. Ett race som gav hopp. Ett race som gav lugn. Och nu har jag ro i själen också. I min nya lägenhet. Det ger många extrapoäng på formskalan. Mentalt i alla fall. 

Kommentera här: