Off-season 2018

Mitt liv är näst intill fulländat just nu. Jag fick en sån underbar känsla för en stund sedan, jag skulle bara gå ut med soporna (som för övrigt äe bland det tråkigaste som finns, men ger mening när man haft en vilodag inomhus) och eftersom jag ändå gick förbi bilen så tänkte jag att jag kunde ta in mina klassiska skidor. För jag är ganska säker på att mitt nästa klassiska pass kommer bli på rullskidor och då lär jag åtminstone byta spetsar på stavarna eftersom jag lyckats lämna båda mina klassiska rullskidstavpar hemma (gärna skyddsparaffinera skidorna så fort som möjligt också). Känslan var i alla fall att jag faktiskt skulle orka byta stavspetsarna ikväll. Och det är inte ofta jag har den känslan klockan åtta på kvällen, att jag orkar göra fler sysslor liksom!! 

Så då kände jag bara: nu är jag återhämtad. Nu är jag redo. Nu kan vi starta träningsåret. Och det var en sån underbar känsla efter en period när jag varit ganska trött. Haft problem att vakna på morgonen osv. I morse hade jag sovmorgon och vaknade nio. Kan jämföras med flera dagar när jag tvingar mig upp vid 10 när jag egentligen inte tänkt ta sovmorgon. Jag börjar komma tillbaka i vanliga rutiner. Behövde nog bara en helt normal vilodag. Somna i hyfsad tid, vakna i tid. En bra mix av skola, chilla och göra sysslor. (Btw så såg jag idag att jag är färdig med förra kursen, fick "bara" E men skön känsla ändå.) 

Jag har verkligen haft en helt underbar off-season i år!! Först en underbar Östersundstrip, sen helt magisk påsk-skidåkning och umgänge med min älskade familj, (tyvärr klämde jag in en dåligt tajmad förkylning vilket stoppade en perfekt "off-season"), jättehärlig helg i Ramund och sedan helt fantastiska dagar på hemmaplan i Trondheim med umgänge med fina vänner, utgång i fina byen och ännu mer umgänge (och god mat) med fler fina vänner. Många roliga nyheter. Väldigt mycket lycka. 

Ja, det var min sammanfattning av off-season 2018. Något jag kommer finna glädje i under lång tid framöver. Tack till alla underbara människor som givit mig glädje! Låt oss nu fortsätta njuta av livet...

...och dra igång träningsåret med ett banintervallpass imorgon. 

Kommentera här: