Flyttpackning

Klev upp när jag vaknade i morse, dvs kvart i sju. Det var lite jobbigt, hade gärna sovit tills klockan ringde. Men trodde jag behövde alla minuter jag kunde få för att hinna packa ur lägenheten innan lunch då jag har beställt flyttstäd klockan ett idag. 
 
Halv tio var jag klar. Eller då trodde jag att jag var klar. Insåg sedan att jag hade lite disk som skulle ner i en flyttlåda som ska ner i förrådet. Och så behöver jag slänga lite saker. Men det är ju klart på en kvart liksom! 
 
Så i år gick flyttpackningen dubbelt så fort som jag trodde. Förra året tog det tre gånger så lång tid som jag trodde. Så därför trodde jag det skulle ta lång tid i år igen. Men tydligen inte.
 
Tror dessutom att jag kommer få in allting i bilen. Den var större än jag trodde. Får liksom plats med en IKEA-kasse ovanpå en flyttlåda i varje säte! Och då har jag fyra lediga säten! Det blir en del grejer! Men har alldeles för mycket grejer ändå... 
 
Lägenheten ekar. De flesta skåp och lådor är tömda. Hyr ju ut möblerad så en del köksredskap och annat finns kvar. Men förutom det så är lägenheten nu tömd. 
 
Det känns faktiskt lite sorgligt ändå. Jag har verkligen älskat den här lägenheten, gör det fortfarande. Det kommer bli svårt att hitta ett lika perfekt boende. 
 
Men det kändes ändå bra att veta, att jag inte kommer behöva bära de flyttlådor jag burit ner tre trappor idag, upp för samma trappor igen. Kommer dock behöva bära dem några trappor i Trondheim i höst. Sen vet jag inte. Men jag vet att jag inte kommer bära upp dem för dessa trappor igen. Och jag vet att när jag säljer den här lägenheten så är det dags att slänga mina nuvarande flyttlådor. De har hängt med sen Torsby, de är kantstötta och är ofta rädd att botten ska gå ur. Och jag vill sälja den här lägenheten och hitta ett nytt permanent boende. Inte behöva flytta på väldigt länge. Men först ska jag prova på livet i ett kollektiv. Det ser jag fram emot! 

Kommentera här: