Ett bra pass!

Idag körde jag ett intervallpass. Lite av ett favoritpass faktiskt så blev glad när G föreslog att jag skulle köra det istället för de tröskelintervaller jag från början planerat. 10x3 minuter I4. Körde skate komb i Hemus. Har sagt det förut men säger det igen, Hemus bjuder i år på den bästa konstsnöslingan nånsin! Fick till tre fina (men ganska korta) backar på dagens runda, som trots två korta omvägar ändå bara landade på ca 2,50. Men hittade ingen lösning för att få rundan 10 sekunder längre så den fick helt enkelt duga. Men ändå bra att få till tre backar. 


Jag fick en stabil start på passet men blev lite lat på andra intervallen som mestadels blev i I3-zonen. Skärpte till mig efter det, krigade verkligen varje meter och på fjärde intervallen kom jag upp riktigt högt i puls. Sabbade dock mitt fina skytte då (0002). Passet gick väldigt fort idag. Hade en ganska bra känsla i åkningen. Krigade otroligt bra de sista två intervallerna trots att kroppen då protesterade lite. Och höll ihop skyttet på ett bra sätt. Landade på 92% i både ligg och stå idag. Klart godkänt. Känner mig trygg på vallen och jobbar bra mentalt. Kunde vara offensiv idag också, på de flesta skott åtminstone. 

Nej men det var ett bra pass som jag kan känna mig nöjd med. I eftermiddag har jag planerat ett lättare styrkepass och lite restøkt på det. 

Kommentera här: