Älskade Trondheim!

Idag blev jag ännu mer kär i underbara Trondheim. Träden var inte lika vackra som igår (bild nedan) men det var mycket snö, otroligt fina spår på Granåsen, fint väder och bästa sällskapet på dagens 3 timmarstur.

 

Jag vill verkligen inte lämna den här underbara byen. (Tänk på allt positivt med Östersund!!!)

Och nu är jag igång igen med att säga hejdå. Minns hur jobbigt det var i våras. "Vi ses på rull-SM" var en fras jag frekvent använde. Som tur var så försvann månaderna från Valborg till rull-SM otroligt snabbt så jag hoppas månaderna tills jag får se alla fina människor här går lika fort!

Vet ju inte när jag kommer träffa folket här igen, men jag vill ju tillbaka så fort som möjligt!!!

 

Älskar mottot ovan! Tyvärr låter det inte lika bra på svenska men det betyder att man hellre åker skidor än klarar tentor. Klara tenta=stå på eksamen. Inte klara tenta=stryke på eksamen. Stå på ski antar jag att ni förstår?

Jag åkte och pratade med Vegard när jag hörde Sara ropa mitt namn. Jag såg vart hon pekade och gav ifrån mig ett lyckorop! Det körde två skotrar över den snö som lagt sig på de längre spåren sen de körde dem igår. Vilket betydde att efter nästan 2 timmars snurrande runt konstsnöspåret på Granåsen fick vi åka ut på lysløypa till Saupstad!! Och det var lika fint som jag föreställt mig. Hade varit ännu finare om de kunnat köra med maskin där, men det kommer fler pass! Inte innan jag flyttar, men i framtiden!! Jag är glad att jag fått till lite skidåkning utanför konstsnöspåren på Granåsen och Saupstad. Inte sett något jag inte sett på sommaren men allt är liksom vackrare på vintern!

Ja, en otroligt fin tur blev det idag med fina vänner och en kropp som ville samarbeta. Kanske lite väl hög puls emellanåt men jag försöker se det positivt, att det är bra att hjärtat slår fort.

För så som jag kände har jag aldrig känt
För någon jag kände men aldrig har känt

Kommentera här: