Hej onsdag

Idag har jag kört dubbelpass igen. Fortfarande i en tillvänjningsfas. Men ska trappa upp träningen allt eftersom nu framöver. Idag blev det en timme löpning på förmiddagen, det kändes bra. Och en timme klassiskt på eftermiddagen, det kändes sådär i början men bättre eftersom. 
 
Har även hunnit med ett skyttepass. Kände mig som en nybörjare. Känns jättebra när jag skjuter, sen kollar jag i kikaren och blir så besviken. I alla fall i ligg. I stå går det mestadels bra. Även fast det inte alltid känns så bra. 
 
Har även påbörjat operation "slänga på gevär". Kunde idag konstatera att om jag hade haft lite längre armar så hade jag kunnat stänga snöluckan utan att ta i pipan. Funderar fortfarande på om det är rätt att byta ut min gamla metod. En faktor i det hela är att med en nya metoden så ligger selen mot armen när man skjuter. Vet inte om det är en för- eller nackdel. Har många månader på mig att bestämma mig och nöta in det jag bestämmer mig för att göra. 
 
Har även hunnit med ett seminarium i morse. Det kunde ha gått bättre, om jag säger så. Trodde jag kunde bocka av en grej på att-göra-i-skolan-listan. Men icke. Segt. Skolan går typ åt helvetet... Lär väl klara av praktiken åtminstone... Så jag kan gå på sommarlov med gott samvete.

Kommentera här: