Slicka asfalt

Förmiddagspasset började med skytteövningar. Sedan var det stakning och komb. För mig gick stakningen bra i typ 4 minuter, sen orkade jag inte trycka mer. Resterande 74 minuterna var en ren plåga. Och det blev värre och värre. Sista gången trodde jag inte att jag skulle ta mig upp för den brantaste delen av backen. Jag körde en intervall "för lite" jämfört med planen men intervallerna tog så lång tid så det blev ett väldigt långt pass ändå. Egentligen ville jag kliva av efter tre intervaller, men det hade varit klent. Men kanske klokt... Jag var så otroligt trött! När jag hade stakat klart åkte jag fyra varv runt vallen och sköt klart mina 8 komb-serier. Inget bra skytte på mig idag, bara de sista fyra. Sen snubblade jag av skjutmattan. Jag tog av mig gevär och skidor och gick och hämtade vätskebältet som låg en bit bort. Sen skulle jag väl typ gå till geväret och göra säkerhetskontroll, men jag tappade balansen och landade på asfalten. (Tur jag hade hjälm.) Vet inte riktigt hur det gick till, vet bara att jag hade varit mer eller mindre yr i typ en halvtimme och haft problem att hålla balansen. Klarade inte av att resa mig, det bara snurrade. Fick i mig lite vatten och en halv macka. Kunde resa mig och byta torrt. Skulle sätta geväret i gevärsfodralet men häpnades över dess tyngd och höll på att slicka asfalt igen.

Jag har ju trott att jag varit helt slut förut, jag har även trott att jag gått in i väggen. Men det var ingenting mot idag! Eller ja, jag gick mer in i golvet idag...

Styrka och klassiskt står på schemat i eftermiddag. Just nu regnar det mängder. När jag kollade prognosen för veckan såg det superbra ut! 0mm regn på hela veckan och sol nästan alla dagar. Det stämde tydligen inte...tyvärr.

Kommentera här: