Växel 3

Idag var det intervaller på schemat. Skulle egentligen ha kört klassiskt, för att vara lite snäll mot benen som fått jobba hårt i helgen, men jag trodde att Mattias hade skrivit fel på programmet så jag hade bara skateutrustning med mig. Brukar ju aldrig köra klassiska intervaller, men idag hade det nog varit bra. Istället bestämde jag att jag skulle köra växel 3, alltså jag får inte gå ner på tvåans växel i uppförsbackarna. Också för att spara benen. Fick dessutom inte köra särskilt branta backar, utan åkte en bana med riktigt fina åkbackar där det gick riktigt bra att köra treans växel, även om jag brukar köra tvåan i några av backarna. Men det kan också vara av lathet, så det var skönt att känna att jag faktiskt orkar på trean. Kan vara en mental spärr som jag nu har sprängt. 
 
Nog är det tungt att köra på trean. Men kände ändå att jag blev piggare och piggare under passet, skönt! Första intervallen var lite tung, men sen hade jag sprängt den mentala spärren och tredje intervallen gick lätt igen, fjärde gick ännu lättare och femte gick också bra! 
 
Skyttet gick helt okej, är fortfarande inte i skjutform (imorgon ska jag in i skyttehallen och jobba på detaljerna!) men förutom två ståskjutningar är jag väldigt nöjd med dagen. Fem ettor och en nolla i sista ligg är mycket bättre än förra veckan! Och de fyra ståserierna som var bra, var riktigt bra. Och de två serierna som inte var bra, kändes bra, kändes som jag sköt på liggprick eftersom de inte ramlade. 
 
Nu ska jag kolla på VM i längd och i eftermiddag ska jag köra styrka!

Kommentera här: