>Skytteform - YES!

Min reaktion när jag räknat klart 30+30: YES! YESYESYES!!!

Jag hade totalt noll motivation här på eftermiddagen. Satt hellre och redigerade undertexter till Grey's än sköt. Men efter en tallrik hallon, blåbär, müsli och mjölk kände jag mig lite piggare. Självplockade bär btw, av pappa dock, men så sjukt goda! Det måste vara något speciellt med hallonen i år, kan inte minnas att de smakat så gott förut!

Väl på skjutbanan var jag fortfarande ganska trött, ögonen var inte riktigt mina vänner men jag kämpade. Sköt ganska bra i ligg, kändes bra alla skott men fortfarande skott som är bom eller nästan bom. Ett par tre stycken såna, jag trodde på runt 275 poäng max.
Första 5 skott stå var helt sjuka. Kändes ganska bra, men inte som 5 liggträff. 42 poäng av 50. 9-9-9-8-7. I STÅ!!! Jag blev lite högmodig av detta men använde mig av min stå-på-liggprick-teknik och det blev liggträffar och många runt 7:an. Trodde att om jag hade lite tur skulle komma över 200. Totalt kanske 480. MAX!

280+224=504
YES! YESYESYES!!!

Det näst bästa jag skjutit i hela mitt liv. Över 500! Det är sjukt svårt att komma över 500! 500 är drömgränsen och det är tredje gången i mitt liv som jag är över 500!
Många gånger tror man att man ska kunna skjuta 500. Man har det som mål med passet och man tycker att det känns bra och det borde kunna bli 500. Men det blir aldrig 500...
Alltså har jag lärt mig att det krävs något speciellt för att få 500. Det krävs att man skjuter bättre än bra och när jag kollar på mina precisionstavlor nuförtiden är det aldrig tillräckligt bra för 500 poäng.

Idag hade jag inte en tanke på 500, jag trodde inte det var tillräckligt bra. Vilket tyder på att jag har mer att ge! Vilket tyder på att skolrekordet ligger i farozonen! Ett år på mig, jag SKA klara det!!!

Kommentera här: