>Födelsedag

Notis 1. Jag hade fel angående damernas världscup-total. Det är jag både glad och lite ledsen över.

Notis 2. Min dator har kraschat och befinner sig i Mora. Därav ingen update igår.

Skulle egentligen ha skrivit det här igår, men GRATTIS (i efterskott) till M och H, som båda fyllde 19 igår. :) Plus grattis till seger på tävlingen igår, och seger i D/V-cup-totalen M!! :D För min del gick tävlingen åt helvete. (Känns som ett återkommande faktum att säga så om mina tävlingar, men jag får inte till det!! Det kanske inte gick helt åt helvete, men det var ingen bra tävling i alla fall.)

Efter tävlingen blev det destå bättre! :D Familjen Wikström åkte till Alstigen 27G och firade stora flickan som blir 17 på tisdag. :) Fick lite småprylar i present, bl.a en pajform (med en jättegod paj i! (a) Till nya lägenheten alltså.), en kakform (med en suuuuuuupergod kladdkaka i, mums!!!! Har en massa kvar också, ser fram emot nästa fika :D), vallalåda med en del vallor i, två t-shirtar och en allmänt trevlig för-födelsedag med familjen. Inte ofta vi träffas sådär allihopa, så det var mysigt. :)
Sen åkte papi och jag ner på skid. Jag duschade och papi vallade alla mina skidor!! (y) Paraffinerade Dannesson, Hectorsson och Sammiesson med skyddsparaffin. Willesson, som varit ute i skogen och blivit smutsig, blev rengjord och nyparaffinerad. Sen vallade han Charliesson och paraffinerade också, för jag ska träna klassiskt idag. :) Det var riktigt snällt gjort av han, tycker jag! :D Det var också som en födelsedagspresent. :)

Nu är min 17:e födelsedag redan fullbordad, även fast den inte varit än ;)

Kommentera här: