>Vikten av jul

Alla pratar om hur mycket julmat man äter på julen, skinka, prinskorv och förstås knäck och ischoklad. Och innan julen så tjatar alla om hur tjocka de kommer bli och hur mycket de kommer gå upp i vikt.
Okej, jag är inte helt oskyldig jag...men jag pratar mer om att äta upp mig, så jag har lite energi att ta på när det är träningsdags.
Nu åkte jag ju på en äcklig sjukdom precis efter jul här. Och som alltid när jag är riktigt sjuk, så tappar jag aptiten. Ganska praktiskt nu vid jul, faktiskt. Jag vet inte vart julmaten tog vägen, men jag har gått ner 3kg på en vecka. Och den veckan inkluderar julafton.
Och nej, det är verkligen inget jag är stolt över. Mamma sa till mig att jag blivit smal igår, och jag kunde inte annat än hålla med. Hemskt smal! Jag hatar att vara så smal. Det är ju ingenting kvar av en! Vart tog Anna vägen? Vart tog Anna vägen? Hon är borta!
Jaja. Nu står jag inför ett dilemma; ska jag äta upp mig till normal vikt för att jag trivs bäst så? Eller ska jag behålla nuvarande vikt ifall det går lättare i spåret då??
Hmm... Jag tror jag väntar till efter nyår med att delge beslutning. Något säger mig att det kan bli en del mat under nyår. Plus att vi ska fira farfar, hej tårta! :D

Åker till Norge idag. Begränsat internet. Åker vi till Trysil får jag nog tag på mobilt. Annars kan jag alltid låna pappas iphone (a)
Vi hörs, älsklingar. Gott nytt år på er!
PUSS
1 vthorn:

skriven

gott nytt år gumman! :) take care! så ses vi snart igen! :) saknar dig!<3<3

Kommentera här: