>Spänn fast säkerhetsbältet!

Helgen i Mora är slut. Igår träffade jag mormor och morfar, sen var jag hos moste resten av dagen (: Nicenice. Träffade kusinerna och så, och pratade om allt och inget med moster. Alltid trevligt att spendera tid på Ulfsparresgata.

Sedan packade jag det sista, åt lite lyxmiddag och la väskorna i bagaget. Och så satte jag mig i förarsätet och körde till bussen. WOW - vilken känsla det är att köra bil! Tycker det är hur roligt som helst, ganska duktig är jag också om jag får säga det själv ;) Fick kärringstopp bara en gång igår, och det var när jag stannade för en bil när jag skulle köra upp på Bygatan. När jag sen skulle köra upp på gatan, så fick jag kärringstopp två gånger i rad. Pappa kom på att jag hade trean i, så.....så jävla dålig är jag inte ! :D

Riksväg 70 klarades av också, wow ! O_o Sen kom jag till stora rondellen.
A: Vänta, jag vet inte hur man kör i rondell.

Från Malung fick jag skjuts av M, hur skönt som helst!!! :D Skjuts fram till dörren, det får man bara en gång i livet med Värmlandstrafik (när vi fick busschauffören att köra oss till elevhemmet xD).

Idag började skolan igen, jag är noll taggad. :p Men det gick fort idag, fysiken är tråkig, men det var repetition och då behöver man inte få in så mycket grejer i en redan fullproppad skalle. Matte är kul, och spanska går väl an när man sitter bredvid L :)

Nu ska jag se om P kan pumpa min cykel, sen blir det negerbollar hos min egen lilla negerboll (a)

PUSS PÅ RUMPAN :*

Kommentera här: