tonight is The Night..

Idag är en speciell dag på flera sätt. Det kände jag på mig redan imorse, när jag klev ut ur mitt rum för att gå på toa. Det kändes nytt på något vis, som om något hade hänt eller ska hända.
Och vad jag vet har inget hänt, så då betyder det att något ska hända.

Dessutom har jag gjort en sak idag som jag aldrig gjort förut. Åkt skidor i både -4 och +20 grader. Jag menar, hur många har gjort det?! Det var ganska många som gjorde det idag iaf. Och jag var en av dem.
Bore-loppet kallades det, och jag är stor numera och tävlade i D17-20. Även fast jag bara är 16 än så länge... Så jag tävlade mot folk som var betydligt äldre.
Och loppet gick jättebra, jag kunde åka fort utan att ta i särskilt mycket, och trots att jag hade snittpuls över 190, så var jag inte trött när jag kom imål. 3 varv på banan som gick 1,3 km i tunneln och 700 m ute på coldtrack. (Men det var inte särskilt cold ute...)

Det gick jättebra - jag kom inte sist :) Så jag är nöjd som fan!

Och ikväll är det RÖJ på elev som gäller. Shit va vi ska ha kuuuuul. Och imorgon är det sovmorgon, så då kan vi lägga oss när vi vill ungefär - underbart :) Det är så mysigt på elev på helgerna, för det är inte så många som är här då. :) Just nu är vi 11 st tror jag, och alla är längdåkare/skidskyttar ;D Så jävla gött :)

Men innan det är dags för rööööj, så ska jag:
 * diska frukost + lunch-tallrikar och bestick
 * hänga in kläder i torkskåpet
 * plocka undan alla grejer som ligger framme på mitt rum
 * tvätta
 * dammsuga
 * baka choklaaaadkaka :)

Kommentera här: